Visie over zelftests en DBS sampling in de apotheek


Welkom en bedankt voor uw interesse in de enquête ‘Visie over zelftests en gedroogde bloedspots (‘Dried Blood Spot sampling’) in de apotheek’. Ik ben 1ste master studente Farmaceutische Zorg aan de UGent en om mijn thesis in het laboratorium voor Toxicologie bij Prof. C. Stove tot een goed einde te brengen had ik graag zoveel mogelijk respons op onderstaande enquête. Dit betreft een enquête waarbij de verwerking van de resultaten geanonimiseerd zal gebeuren, dus alle antwoorden zijn confidentieel. Het doel van de enquête is een inzicht te verkrijgen in hoe de verschillende gezondheidsactoren staan tegenover zelftests en ‘Dried Blood Spot sampling’ in de apotheek en de rol van de apotheker hierin. Gelieve de enquête zo waarheidsgetrouw mogelijk in te vullen, deze zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. Indien u niet de tijd hebt om deze enquête in 1 keer in te vullen kan u deze ook opslaan en later hervatten.

 

 

Als blijk van appreciatie voor het invullen van deze enquête, zullen er 5 maal 2 filmtickets verloot worden. Indien u hier interesse voor hebt, kan u uw emailadres achterlaten op het einde van de enquête. 


Er zijn 19 vragen in deze enquête.
  Een opmerking over uw privacy
Deze enquête is anoniem.
The record of your survey responses does not contain any identifying information about you, unless a specific survey question explicitly asked for it. If you used an identifying token to access this survey, please rest assured that this token will not be stored together with your responses. It is managed in a separate database and will only be updated to indicate whether you did (or did not) complete this survey. There is no way of matching identification tokens with survey responses.